Wave Wave

Dagtocht IJsselmeer

Maak een dagtocht op het IJsselmeer en creëer samen met uw familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke ervaring. U bent welkom aan boord van Partyschip Abel Tasman in Lelystad of Hoorn. De schipper neemt u mee op een unieke rondvaart langs de pittoreske dorpjes rondom het IJsselmeer. Maak gebruik van de luxe faciliteiten en geniet van een hapje of drankje. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat u kunt genieten van de rondvaart.

  • Luxe partyschip met gezellige loungebar
  • Vaar langs authentieke dorpjes rondom het IJsselmeer
  • Veilig voor kinderen dankzij hoge, gesloten reling
  • Maximaal 120 gasten: begaanbaar voor jong en oud
  • Volledig verzorgde catering

Voor meer informatie over een dagtocht op het IJsselmeer belt u ons via het onderstaande nummer. We bespreken graag gezamenlijk uw wensen en maken een geheel vrijblijvende offerte voor u.

Kosten dagtocht IJsselmeer

Partyschip Abel Tasman huren voor een dagtocht op het IJsselmeer is eenvoudig. De kosten van een dagtocht zijn afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en de duur van de boottocht. Voor meer informatie bezoekt u onze prijzenpagina.

Maximaal aantal personen Dagtocht van 4 uur Dagtocht van 8 uur

45

Vanaf € 31,67 per persoon

Vanaf € 55,11 per persoon

Direct een offerte aanvragen

65

Vanaf € 21,92 per persoon

Vanaf € 41,69 per persoon

Direct een offerte aanvragen

100

Vanaf € 16,50 per persoon

Vanaf € 29,40 per persoon

Direct een offerte aanvragen

120

Vanaf € 15,67 per persoon

Vanaf € 26,38 per persoon

Direct een offerte aanvragen

Dagtocht IJsselmeer voor iedereen

Aan boord van het Partyschip Abel Tasman verveelt niemand zich! Tijdens het maken van een dagtocht op het IJsselmeer geniet u aan boord van een heerlijk hapje of drankje, luistert u naar muziek of helpt u mee met het besturen van het schip. Dit maakt een dagtocht ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familie uitje, of als u gewoon gezellig een dagje bij elkaar wilt komen met vrienden. Uiteraard zijn kinderen ook welkom aan boord. Dankzij de hoge en gesloten reling kunnen zij met een gerust hart spelen op het schip. De brede gangboorden zijn toegankelijk voor iedereen, ook als u slecht ter been bent.

“Met 120 man hebben wij een prachtige dagtocht gemaakt op de Abel Tasman! We hebben gevaren op het IJsselmeer en iedereen genoot er ontzettend van. Dankzij de super vriendelijke bemanning was alles voor ons geregeld. Zo konden wij optimaal genieten van de boottocht. Het schip was werkelijk prachtig en er was genoeg ruimte. Al mijn gasten waren enthousiast over de dagtocht. Wat een toplocatie! Volgend jaar zien jullie ons zeker weer terug.” - Patricia

Luxe partyschip

Op Partyschip Abel Tasman geniet u van luxe voorzieningen uit onze professionele keuken. Onze ruime lounge is voorzien van comfortabele banken en gezellige hoekjes. Kleine groepen kunnen gezellig bij elkaar komen in onze sfeervolle zithoek in de stuurhut. Maak gebruik van de bar met biertap en frisdrankautomaat, het projectiescherm of de omroepinstallatie.

Meer informatie vindt u op de pagina over ons luxe partyschip.

Route van de dagtocht IJsselmeer

We beginnen onze rondvaart langs de kust om vanaf het water de prachtige vissersdorpjes te ontdekken. Vervolgens varen we langs plaatsen als Hoorn, Volendam en Monnickendam. Deze mooie plaatsen hoeven we niet alleen vanaf het schip te bewonderen. Tijdens de dagtocht is het mogelijk om een stop te maken in bijvoorbeeld Volendam of op Pampus voor een rondleiding of activiteit. U kunt overal opstappen rondom het IJsselmeer, mits de boot maar in de haven past. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

‘Afgelopen week organiseerden wij een dagtocht op de Abel Tasman om mijn verjaardag te vieren. Wat ben ik positief verrast! De boot is werkelijk van alle gemakken voorzien. Het begon te regenen, maar daar hadden mijn vrienden en ik totaal geen last van dankzij de hulp van Dennis en zijn crew. Erg bedankt voor deze succesvolle dag!’ - Leona

Ontbijt, lunch of diner aan boord

Tijdens de dagtocht op het IJsselmeer kunt u genieten van de lekkerste hapjes en maaltijden. Op onze menukaart vindt u verschillende heerlijke gerechten. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn goed verzorgd, zodat u de hele dag kunt genieten van verschillende lekkernijen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lekkere tapas tijdens de borrel. Of gaat u toch liever voor een Aziatisch wereldbuffet of pastagerecht? Wij bereiden de maaltijden in onze professionele scheepskeuken. Ook snacks en drankjes zijn de hele dag verkrijgbaar. Mocht u speciale wensen voor de catering hebben, bespreek deze dan van tevoren met ons.

Bekijk de menukaart

Boek een dagtocht op het IJsselmeer

Reserveer direct een dagtocht op het IJsselmeer bij Partyschip Abel Tasman. Bel 06 41959391 of boek direct online door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*